Electronic Foam Proportioning

Steeds meer bedrijven kiezen voor de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van ons EFPS (Electronic Foam Poportioning System). Daarnaast is een belangrijke reden de kostenbespraring van het systeem doordat testen met testschuim of water zeer eenvoudig is. ZERO Fire Systems (ZFS) adviseert en begeleidt een groeiend aantal bedrijven in deze duurzame transitie.

  • Advies op maat. Dankzij de expertise van ZERO Fire Systems maakt de klant een volgende stap in haar brandbeveiliging.
  • Duurzaam. Steeds meer bedrijven maken dankzij ZERO Fire Systems gebruik van Ecopol, een milieuvriendelijk blusschuim.
  • De projectrealisatie wordt ook uitgevoerd door ZERO Fire Systems in samenwerking met verschillende partners.

Betrouwbaar

Bij ZERO Fire Systems hebben we een uniek en geavanceerde elektronisch schuimbijmengsystemen ontwikkeld voor veeleisende industriële toepassing. Het EFPS (Electronic Foam Proportioning Systems). EFPS combineert geavanceerde flow meettechnologie, moderne regelelektronica, een compact en uitgekiend systeemontwerp in één systeem. Door het slimme ontwerp is kan het de meeste bestaande bijmengsystemen vervangen zonder grote aanpassingen aan uw installatie. Daarnaast maakt het EFPS het testen van uw installatie zeer eenvoudig en kostenbesparend.

Duurzaam

Het uitgekiende ontwerp maakt het mogelijk het systeem te testen zonder gebruik te maken van uw kostbare blusschuimconcentraat en het eventueel Fluorhoudende schuim op te vangen en af te voeren. Testen met testschuim of met water (water-water referentie meting) is eenvoudig uit te voeren. Hiermee bespaart u kosten en het milieu. Zo verdient het systeem zich vanzelf terug.

Over ZFS

ZERO Fire Systems realiseert complete brandbeveiligingssystemen voor de (petrochemische) industrie. Het unieke van de werkwijze van ZFS is dat zij het gehele traject verzorgt voor een brandveilig bedrijf. Dit betekent dat ZFS advies geeft, zorgt voor de engineering, de projectrealisatie en de Inspectie, Test en Onderhoud (ITO).

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in:

Electronic Foam Proportion

Bekijk meer over ons EFPS (Electronic Foam Proportioning Systeem). Het beproefde systeem maakt gebruik van zeer betrouwbare flow en drukmeters om de water en schuim doorstroming en drukken te meten.

BEKIJK