Onze certificeringen

ISO 9001:2015

ZERO Fire Systems en ZERO Fire Systems ITO zijn beide gecertificeerd voor ISO-9001:2015. Wij hanteren een hoog kwaliteitsniveau. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten, onze eigen professionele eisen en het werken binnen de gestelde normen en richtlijnen voor het uitvoeren van onze werkzaamheden. Download het certificaat ZFS ITODownload het certificaat ZFS

      

VBB Onderhoudsbedrijf

ZERO Fire Systems ITO is daarom naast ISO 9001:2015 ook gecertificeerd VBB onderhoudbedrijf, conform de NEN-EN ISO 17065 van het onderhoud van VBB-systemen (Vastopgestelde brandbeheersings- en brandblussystemen). Hiermee heeft ZERO Fire Systems gewaarborgd dat uw bestaande sprinklerinstallatie de beveiliging blijft bieden die men ervan mag verwachten.

VCA*

ZERO Fire Systems ITO is tevens VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is bedoeld om medewerkers veiliger te laten.

           

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: