Over ons

Wij zijn ZERO Fire Systems, sinds 2009 uw innovatieve en duurzame partner in de industriële brandbeveiliging. Met nadruk op partner. Wij doen namelijk alles in samenwerking met u als klant. Zo behalen wij samen met u de beste, meest praktische, kostenefficiënte en betrouwbare oplossingen voor uw bedrijf.

Samenwerken dus. Door deze persoonlijke aanpak kunt u zich als klant gewoon bezig blijven houden met uw core business. De zorg voor uw brandbeveiligingssysteem (dat aan alle regelgeving voldoet) nemen wij graag en volledig voor u uit handen. Dat begint bij het Advies dat we geven en eindigt na de Engineering en Projectrealisatie bij een solide Inspectie, Test en Onderhoud (ITO)-regime. Gedurende dit proces werken we intensief samen met u als klant en betrokken stakeholders. Dit zorgt voor wederzijds vertrouwen, waardoor het gehele proces soepel verloopt.

Oog voor het gehele proces

Wij adviseren en engineeren met oog voor het gehele proces. Dit betekent dat wij in deze fases al toetsen aan de praktische haalbaarheid op zowel de projectrealisatie als de ITO met als doel het optimaliseren van uw total cost of ownership.

Verbindend

Wij verbinden alle stappen in het proces voor uw brandbeveiliging. Dat noemen we ook wel onze totaaloplossing. Wij kunnen alle stappen afzonderlijk uitvoeren, maar deze ook van begin tot eind aan elkaar verbinden. Door per stap samen te werken met onze specialisten kunt u als klant ervan op aan dat wij u de beste oplossing zullen bieden. U behoudt de focus op uw core business en wij op uw brandbeveiliging, onze core business.

Specialist voor de Industrie

• Specialist in industriële brandbeveiliging
• Totaalpartner: wij verzorgen het gehele brandbeveiligingsproces van advies tot ITO
• Eén aanspreekpunt voor al uw vraagstukken
• Slimme en vernieuwende oplossingen
• 24/7 bereikbaar
• Duurzame en innovatieve producten

Persoonlijk

Wij werken niet met bedrijven, maar met mensen. Heldere communicatie is daarbij cruciaal. Daarom krijgt u bij ons altijd te maken met één vast aanspreekpunt. Industriële brandbeveiliging is namelijk specialistisch en daardoor soms voor u ingewikkelde materie. Een klant kan hierdoor met vragen blijven zitten. Zo niet bij ons. Wij gebruiken geen ingewikkeld jargon, maar nemen liever iets langer de tijd om u alles uit te leggen.

Gecertificeerde kwaliteit

ZERO Fire Systems is gecertificeerd conform ISO 9001:2015.

Gecertificeerd onderhoud

ZERO Fire Systems ITO is naast ISO 9001:2015 ook gecertificeerd VBB onderhoudbedrijf, conform de NEN-EN ISO 17065 van het onderhoud van VBB-systemen (Vastopgestelde brandbeheersings- en brandblussystemen). Hiermee heeft ZERO Fire Systems gewaarborgd dat uw bestaande sprinklerinstallatie de beveiliging blijft bieden die men ervan mag verwachten.

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in:

Onze producten

ZERO Fire Systems levert een kwalitatief hoogwaardig productenpakket op gebied van brandbestrijding en hulpverlening. Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan hierbij voorop. We hebben een brede ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van (petrochemische) brandbestrijding.

Producten