Tankterminal Terneuzen

De gehele Tankterminal in Terneuzen voldoet aan alle NFPA 25-brandbeveiligingseisen dankzij de implementatie van de speciale ITO-tool (Inspectie, Test en Onderhoud) van ZERO Fire Systems ITO (ZFS).

  • ITO-tool ZERO Fire Systems zorgt voor veilige brandbeveiligingssystemen die voldoen aan de laatste richtlijnen.
  • Dankzij NFPA 25-compliance worden fouten voorkomen.
  • Steeds meer bedrijven maken gebruik van de ITO-tool van ZERO Fire Systems.

ITO-standaarden

Deze tool zorgt ervoor dat de brandbeveiliging op de terminal aan alle ITO-standaarden voldoet en tevens dat de ITO-activiteiten worden gestructureerd en geoptimaliseerd. De brandbeveiliging van terminals moet namelijk aan verschillende veiligheidseisen voldoen. De speciale tool van ZFS zorgt ervoor dat de terminal nu volledig NFPA 25-compliant is.

NFPA 25

NFPA 25 is de basis voor ITO voor op water gebaseerde brandbeveiligingssystemen. Een goede afstemming met NFPA 25 zorgt voor een zo goed mogelijk werkend blussysteem en het voorkomen van fouten. Zo is er altijd sprake van een snelle en effectieve respons bij brandbestrijding.

Over ZFS

ZERO Fire Systems realiseert complete brandbeveiligingssystemen voor de (petrochemische) industrie. Het unieke van de werkwijze van ZFS is dat zij het gehele traject verzorgt voor een brandveilig bedrijf. Dit betekent dat ZFS advies geeft, zorgt voor de engineering, de projectrealisatie en de Inspectie, Test en Onderhoud (ITO).

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: