Diensten

ZERO Fire Systems is de totaalpartner op het gebied van industriële brandbeveiliging. Waarom vertrouwen op ZERO Fire Systems?

ZERO Fire Systems heeft oog voor en expertise van het gehele proces. Van advies tot en met de levering van de uiteindelijke producten. Door alle aspecten in het gehele proces te verbinden, realiseren wij –samen met onze klanten en experts– de beste, meest praktische, kostenefficiënte en betrouwbare oplossingen.

We zijn trots dat we mogen werken voor een groot aantal aansprekende bedrijven in de Petrochemische industrie in de Benelux en daarbuiten.

  • Oog voor en expertise van het gehele proces – van advies tot en met Inspectie, Test & Onderhoud en de levering van de uiteindelijke producten.
  • Wij zijn het referentiepunt in de markt voor een veilige, duurzame, innovatieve en kostenefficiënte brandbeveiligingsoplossing.
  • Uitgebreide kennis van alle regelgeving omtrent brandbeveiligingsinstallaties en het onderhoud hiervan.

Onze vier oplossingen voor industriële brandbeveiliging

Advisering op het gebied van brandbeveiliging vanuit de (inter)nationale wet- en regelgeving. Ons advies is altijd gericht op praktische haalbaarheid.

ADVIES

Op basis van het advies wordt in de engineeringsfase een ontwerp gemaakt voor het brandbeveiligingsconcept, de systemen en de installaties.

ENGINEERING

Het daadwerkelijk realiseren van de brandbeveiligingsoplossingen. Wij brengen het advies en ontwerp naar een werkend en betrouwbaar systeem.

PROJECTREALISATIE

Het bewaken van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid door het Inspecteren, Testen en Onderhouden (ITO) van uw brandbeveiligingsinstallaties en –systemen.

ITO

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in:

WIJ ZIJN ZERO FIRE SYSTEMS

Het veiliger en duurzamer maken van industriële brandbeveiliging dat is onze passie. ZERO Fire Systems is uniek in haar dienstverlening: focus op de klant, oog voor het gehele proces en veel expertise van de vaak complexe wet- en regelgeving.

Lees meer