Tankterminal Westpoort

ZERO Fire Systems (ZFS) heeft in samenwerking met het Belgische bedrijf Geldof (Engicon nv) de opslagtanks van Tankterminal in Amsterdam brandveilig gemaakt. De extra brandbeveiliging was onderdeel van een groot ‘tankupgrade’ programma van het bedrijf.

  • Brandveilige opslagtanks dankzij specialistische kennis ZERO Fire Systems.
  • Systemen geïnstalleerd en goedgekeurd door certificerende instantie KIWA. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd.
  • Speciaal ontworpen blussystemen voor de opslagtanks.

Certificaat

ZFS heeft voor diverse opslagtanks de blussystemen ontworpen en gerealiseerd en na de realisatie de systemen gecommissioned. Alles is uitgevoerd onder toeziend oog van de certificerende instantie KIWA R2B. Hierdoor is de kwaliteit en veiligheid van de blussystemen gegarandeerd.

Milieu vriendelijk, kostenbesparend en 100% representatieve commissioning

De live commissioning is uitgevoerd middels het speciaal door ZFS ontwikkelde Test Schuim Concentraat (Free Storm 1-3). Het Test Schuim is speciaal ontwikkeld als ‘clone’ schuim van het aanwezig blusschuim op de Terminal. Hiermee voert ZFS een 100% representatieve commissioning test uit, belast het bedrijf het milieu niet, en bespaart het bedrijf tot 80% van de kosten.

Over ZFS

ZERO Fire Systems realiseert complete brandbeveiligingssystemen voor de (petrochemische) industrie. Het unieke van de werkwijze van ZFS is dat zij het gehele traject verzorgt voor een brandveilig bedrijf. Dit betekent dat ZFS advies geeft, zorgt voor de engineering, de projectrealisatie en de Inspectie, Test en Onderhoud (ITO).

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: