(Petro-) chemiebedrijf

Een grootschalige live-test op open water met fluorvrij-blusschuim heeft alle verwachtingen overtroffen. Dit milieuvriendelijke blusschuim, dat is ontwikkeld door ZERO Fire Systems (ZFS), creëert zelfs onder lastige omstandigheden op stromend zoutwater een hechte gesloten schuimdeken.

  • Unieke live-test met positief verrassend resultaat zorgt voor grote stap in ontwikkeling duurzaam blusschuim
  • Duurzaam Ecopol-schuim blijkt zo uitermate geschikt voor offshore toepassing
  • Ook lokale overheden enthousiast en overtuigd na het bijwonen van de test.

Lokale overheden

De test is uitgevoerd met behulp van (lokale) overheden en Chemiebedrijf. Zo woonde de klant, de veiligheidsregio, Rijkswaterstaat en de provincie de test bij. Alle partijen hebben de unieke test enthousiast ontvangen. De test was namelijk alleen mogelijk doordat het fluorvrijeschuim van ECOPOL geen schade toebrengt aan het milieu.

Hechte schuimdeken

Door de test is duidelijk geworden dat het fluorvrije blusschuim een zeer stabiele en dichte schuimwerking creëert op open zeewater. Zelfs nog beter dan vooraf werd gedacht. Dit maakt ECOPOL uitermate geschikt voor toepassing in de offshore, op zeesteigers of blusboten.

Over ZFS

ZERO Fire Systems realiseert complete brandbeveiligingssystemen voor de (petrochemische) industrie. Het unieke van de werkwijze van ZFS is dat zij het gehele traject verzorgt voor een brandveilig bedrijf. Dit betekent dat ZFS advies geeft, zorgt voor de engineering, de projectrealisatie en de Inspectie, Test en Onderhoud (ITO).

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: