Standic Dordrecht

Standic beschikt dankzij ZERO Fire Systems (ZFS) over een speciale PGS 15-opslagfaciliteit. Het tankopslagbedrijf uit Dordrecht heeft zo razendsnel een geschikte opslaglocatie voor haar verpakt gevaarlijke stoffen gevonden.

  • PGS 15-regelgeving nageleefd dankzij expertise van ZERO Fire Systems.
  • Advies op maat. Dankzij de expertise van ZERO Fire Systems heeft de klant een volgende stap in haar brandbeveiliging gemaakt.
  • De projectrealisatie is uitgevoerd door ZERO Fire Systems en partners.

Beschermingsniveau

Denk hierbij aan de tankopslag van chemicaliën en biodiesels. Hiermee is het vereiste beschermingsniveau voor mens en milieu in korte tijd gerealiseerd. Standic was al langere tijd opzoek naar een opslaglocatie voor haar verpakt gevaarlijke stoffen. ZFS heeft in overleg met Standic en het bevoegd gezag uiteindelijk een snel te realiseren PGS 15-opslag geadviseerd.

PGS 15

Voor bedrijven die gevaarlijke stoffen opslaan, is de zogeheten PGS 15-regelgeving van toepassing. Een lijst met regels waaraan de opslagruimte moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: de brandweerbaarheid van deuren en wanden, de opvangcapaciteit van de voorziening voor gelekte vloeistoffen of productbestendige vloeren die niet rechtstreeks in verbinding staan met de riolering of bodem.

Over ZFS

ZERO Fire Systems realiseert complete brandbeveiligingssystemen voor de (petrochemische) industrie. Het unieke van de werkwijze van ZFS is dat zij het gehele traject verzorgt voor een brandveilig bedrijf. Dit betekent dat ZFS advies geeft, zorgt voor de engineering, de projectrealisatie en de Inspectie, Test en Onderhoud (ITO).

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: