Aspen Oss

Aspen mag zichzelf een stuk groener noemen dankzij de keuze voor fluorvrij-blusschuim Ecopol. Het farmaceutisch bedrijf uit Oss kiest na een uitvoerig traject hiervoor op advies van ZERO Fire Systems (ZFS). Het blusschuim is in tegenstelling tot andere schuimen niet schadelijk voor het milieu.

  • Advies op maat. Dankzij de expertise van ZERO Fire Systems heeft de klant een volgende stap in haar brandbeveiliging gemaakt.
  • Duurzaam. Ook deze klant maakt nu gebruik van Ecopol, een milieuvriendelijk blusschuim.
  • De projectrealisatie is uitgevoerd door ZERO Fire Systems en partners.

Selectieproces

De keuze is tot stand gekomen na een grootschalig, intern selectieproces en vele uitgebreide testen. Aspen kiest op deze manier voor verduurzaming binnen het bedrijf zonder concessies te doen aan de brandveiligheid. Dus: duurzaam én de hoogste brandveiligheid.

Ecopol

Ecopol biedt, net als de fluorhoudende schuimen (AFFF-schuim), de hoogste brandveiligheid en Ecopol Premium en Ecopol HC zijn dan ook gewaardeerd met de 1A/1A blusrating. In plaats van fluorhoudende derivaten maakt Ecopol gebruikt van ecologische, synthetische gel.

Over ZFS

ZERO Fire Systems realiseert complete brandbeveiligingssystemen voor de (petrochemische) industrie. Het unieke van de werkwijze van ZFS is dat zij het gehele traject verzorgt voor een brandveilig bedrijf. Dit betekent dat ZFS advies geeft, zorgt voor de engineering, de projectrealisatie en de Inspectie, Test en Onderhoud (ITO).
Vergelijkbare projecten deed ZFS onder andere voor: Skytanking, Vopak, VTTI, VLS, Schenker, DOW, Standic, het Ministerie van Defensie en Oiltanking Amsterdam.

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: