Turn Key Kleppenstation voor Tankput Amsterdam

Kleppenstation

ZERO Fire Systems heeft een Turn-Key kleppenstation ontworpen, gebouwd, geïnstalleerd en in gebruik genomen voor een systeemuitbreiding op een Olie Terminal in Amsterdam. Het gehele systeem bestaande uit meerdere blusschuimsystemen en koelsystemen voor grote opslagtanks, detectiesystemen in de tank en de voedingsleidingen vanaf het kleppenstation naar de tanks. Deze blusschuim- en koelsystemen wordt gevoed van uit dit kleppenstation, het hart van deze grote brandbeveiligingsinstallatie. Bij dit kleppenstation is het mogelijk om vanuit de controlekamer, met slechts een druk op de knop, alle systemen te bedienen. Totale capaciteit van dit systeem in het grootste blus- en koelscenario bedraagt maarliefst 40.000 liter per minuut.  Dit brandbeveiligingssysteem is zodoende volledig remote controled en daardoor buiten het risicogebied te bedienen, waarmee we maximale veiligheid en zekerheid bieden voor deze opslagtanks.

100% Fluor Vrij Blusschuim ECOPOL Premium 3

Voor de bestrijding van een eventuele tankbrand is in het kleppenstation ruim 15.000 liter blusschuim aanwezig. Dit betreft het volledig Fluor Vrije SVM ECOPOL Premium 3. Dit SVM is na een grondig selectie en testtraject door de klant gekozen op basis van haar uitstekende prestaties en lange trackrecord.

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: