Metaalproducent

Metaalproducent heeft een flinke upgrade gedaan van al haar brandbeveiligingssystemen. De upgrade is tot stand gekomen met behulp van ZERO Fire Systems (ZFS) en heeft ervoor gezorgd dat alle blussystemen aan de hoogste standaarden voldoen.

  • Voor dit project heeft de klant gebruik gemaakt van het totaalpakket (Advies, engineering, realisatie en ITO) van ZERO Fire Systems.
  • Duurzaam. Ook deze klant maakt nu gebruik van Ecopol, een milieuvriendelijk blusschuim.
  • Op basis van de specialistische kennis van ZERO Fire Systems was deze grootschalige upgrade van de brandbeveiligingssystemen mogelijk.

Advies

De samenwerking tussen beide partijen resulteerde in een advies op maat en zorgt ervoor dat er een extra brandwaterpomp is gerealiseerd om de bluswatercapaciteit te vergroten, de beveiliging van de ammoniak-opslag en ethanoltanks te verhogen en de watervoerende blussystemen helemaal op orde zijn op het gebied van Inspectie, Test en Onderhoud (ITO).

Ecopol Premium

Tevens maakt het bedrijf gebruik van Ecopol Premium. Een milieuvriendelijk blusschuimconcentraat dat de hoogste brandveiligheid biedt. Net als ‘traditionele’ fluorhoudende schuimen (AFFF-schuim) is Ecopol Premium gewaardeerd met de 1A/1A blusrating. In plaats van fluorhoudende derivaten maakt Ecopol Premium gebruikt van ecologische, synthetische componenten.

Over ZFS

ZERO Fire Systems realiseert complete brandbeveiligingssystemen voor de (petrochemische) industrie. Het unieke van de werkwijze van ZFS is dat zij het gehele traject verzorgt voor een brandveilig bedrijf. Dit betekent dat ZFS advies geeft, zorgt voor de engineering, de projectrealisatie en de Inspectie, Test en Onderhoud (ITO).

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: