ZERO Fire Systems - Prevention & Repression
Dutch innovators of sustainable fire systems

Uw markt, onze oplossingen

Om mensen en goederen te beschermen moet een brand in zo snel mogelijk en op betrouwbare wijze gedetecteerd en gemeld worden, zodat direct de noodzakelijke acties genomen kunnen worden.

Wanneer uit de risicoanalyse blijkt dat de minimale tijd tussen de detectie van de brandhaard en het starten van de bluswerkzaamheden te groot is kan een geschikt blussysteem een belangrijk vereiste zijn. Dit om te voorkomen dat het gevaar voor aanwezige medewerkers, de interventieploeg en de hulpdiensten te groot wordt en uiteraard de economische schade als gevolg van een brand te beperken.

ZERO Fire Systems ontwerpt, bouwt en levert complete brandbeveiligings- installaties die zijn samengesteld voor uw specifieke situatie. Om aan de groeiend aantal geldende eisen te voldoen, zult u vaak te maken krijgen met de noodzaak om maatwerk te laten ontwerpen.

ZERO Fire Systems biedt als expert in de industriƫle brandbestrijding samen met de klant voor iedere situatie een specifieke, maar vooral betrouwbare brandbeveiligingsoplossing.