Engineering

ZERO Fire Systems maakt een ontwerp op maat van het brandbeveiligingsconcept aan de hand van drie stappen: concept engineering, basic engineering en detail engineering. Waarom vertrouwen op ZERO Fire Systems?

ZERO Fire Systems heeft oog voor en expertise van het gehele proces. Van advies tot en met de levering van de uiteindelijke producten. Door alle aspecten in het gehele proces te verbinden, realiseren wij –samen met onze klanten en experts– de meest praktische, kostenefficiënte en betrouwbare oplossingen.

Bekijk onze referenties voor meer informatie over onze Engineering projecten.

  • Door een gestructureerde opbouw verloopt het proces vloeiend. Hierbij is voldoende overleg met de klant en alle benodigde instanties om aan alle eisen te voldoen.
  • Met zowel nieuwbouw- (afkomstig uit een eerder advies) als renovatieconcepten van huidige brandbeveiligingssystemen hebben we veel ervaring.
  • Een team van zeer ervaren fire protection engineers zet het concept om in een praktisch haalbaar ontwerp.

Onze adviesdienst zijn te zien in deze projecten

Oil terminal Amsterdam

Internationale tankterminal krijgt dankzij ZFS hypermoderne brandbeveiliging

Lees meer

Gerelateerde oplossingen in industriële brandbeveiliging

Advisering op het gebied van brandbeveiliging vanuit de (inter)nationale wet- en regelgeving. Ons advies is altijd gericht op praktische haalbaarheid.

ADVIES

Het daadwerkelijk realiseren van de brandbeveiligingsoplossingen. Wij brengen het advies en ontwerp naar een werkend en betrouwbaar systeem.

PROJECTREALISATIE

Het bewaken van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid door het Inspecteren, Testen en Onderhouden (ITO) van uw brandbeveiligingsinstallaties en –systemen.

ITO

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: