Advies

Een project met ZERO Fire System start vaak met het geven van advies van de manier waarop u uw bedrijf brandveilig kan krijgen. Het resultaat van het advies is een Bedrijfsbrandweerrapportage, Uitgangspuntendocument (UPD), Brandbeveiligingsplan, Masterplan Brandbeveiliging of een business case (Investeren in mensen, systemen of beiden). Waarom vertrouwen op ZERO Fire Systems?

ZERO Fire Systems heeft oog voor en expertise van het gehele proces. Van advies tot en met de levering van de uiteindelijke producten. Door alle aspecten in het gehele proces te verbinden, realiseren wij – samen met onze klanten en experts – de meest praktische, kostenefficiënte en betrouwbare oplossingen.

Bekijk onze referenties voor meer informatie over onze Advies-projecten

  • Analyse van de huidige (industriële) brandbeveiliging en de gewenste situatie. Op basis hiervan maken we een gap-analyse: op welke punten is verbetering nodig?
  • Altijd rekening houdend met alle (vernieuwde) wet- en regelgeving en richtlijnen die hierbij van toepassing zijn.
  • Advies bij het opstellen van verplichte rapporten en protocollen, denk aan een brandbeveiligingsplan of een onderhoudsprotocol.

Onze adviesdienst zijn te zien in deze projecten

Oil terminal Amsterdam

Internationale tankterminal krijgt dankzij ZFS hypermoderne brandbeveiliging

Lees meer

Gerelateerde oplossingen in industriële brandbeveiliging

Op basis van het advies wordt in de engineeringsfase een ontwerp gemaakt voor het brandbeveiligingsconcept, de systemen en de installaties.

ENGINEERING

Het daadwerkelijk realiseren van de brandbeveiligingsoplossingen. Wij brengen het advies en ontwerp naar een werkend en betrouwbaar systeem.

PROJECTREALISATIE

Het bewaken van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid door het Inspecteren, Testen en Onderhouden (ITO) van uw brandbeveiligingsinstallaties en –systemen.

ITO

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in:

WIJ ZIJN ZERO FIRE SYSTEMS

Het veiliger en duurzamer maken van industriële brandbeveiliging dat is onze passie. ZERO Fire Systems is uniek in haar dienstverlening: focus op de klant, oog voor het gehele proces en veel expertise van de vaak complexe wet- en regelgeving.

Lees meer