Projectrealisatie

ZERO Fire Systems ondersteunt haar klanten in het realiseren van het brandbeveiligingsconcept, waarbij wij samen met u het concept, budget en de planning bewaken. Ook kunnen wij het gehele installatie proces voor uw verzorgen. Waarom vertrouwen op ZERO Fire Systems?

ZERO Fire Systems heeft oog voor en expertise van het gehele proces. Van advies tot en met de levering van de uiteindelijke producten. Door alle aspecten in het gehele proces te verbinden, realiseren wij –samen met onze klanten en experts– de meest praktische, kostenefficiënte en betrouwbare oplossingen.

Bekijk onze referenties voor meer informatie over onze Projectrealisaties

  • U heeft één vast aanspreekpunt: ZERO Fire Systems. Wij beschikken over installateurs, constructie- en projectmanagers, technische projectbegeleiders en technische ondersteuners bij het procurementproces.
  • We zien erop toe dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen en de ontwerpen volgens plan worden uitgevoerd.
  • Flexibiliteit en inzicht. Met elke onregelmatigheid ter plaatse wordt rekening gehouden. Last minute-aanpassingen gaan in nauw overleg met de klant en hebben geen negatieve gevolgen voor de realisatie.

Onze adviesdienst zijn te zien in deze projecten

Oil terminal Amsterdam

Internationale tankterminal krijgt dankzij ZFS hypermoderne brandbeveiliging

Lees meer

Vopak Terminal Europoort

Vopak en ZFS zetten nieuwe standaard voor brandveilige zeesteigers

Lees meer

Electronic Foam Proportioning

      Steeds meer klanten kiezen voor de betrouwbaarheid van Elektronische Schuim Bijmenging.

Lees meer

Metaalproducent

Partnership ZERO Fire Systems en Internationale Metaalproducent leidt tot flinke upgrade brandbeveiliging

Lees meer

Gerelateerde oplossingen in industriële brandbeveiliging

Advisering op het gebied van brandbeveiliging vanuit de (inter)nationale wet- en regelgeving. Ons advies is altijd gericht op praktische haalbaarheid.

ADVIES

Op basis van het advies wordt in de engineeringsfase een ontwerp gemaakt voor het brandbeveiligingsconcept, de systemen en de installaties.

ENGINEERING

Het bewaken van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid door het Inspecteren, Testen en Onderhouden (ITO) van uw brandbeveiligingsinstallaties en –systemen.

ITO

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in: