ITO

ZERO Fire Systems ondersteunt klanten ook met Inspectie, Test en Onderhoud (ITO) van de brandbeveiligingsinstallaties. Waarom vertrouwen op ZERO Fire Systems?

ZERO Fire Systems heeft oog voor en expertise van het gehele proces. Van advies tot en met de levering van de uiteindelijke producten. Door alle aspecten in het gehele proces te verbinden, realiseren wij –samen met onze klanten en experts– de meest praktische, kostenefficiënte en betrouwbare oplossingen.

Check onze referenties voor meer informatie over onze ITO-projecten We zijn trots dat we mogen werken voor grote, aansprekende bedrijven in de Petrochemische industrie in de Benelux en daarbuiten.

  • ZERO Fire Systems ITO is gecertificeerd CCV VBB Sprinkleronderhoudsbedrijf
  • Wij ondersteunen de klant met het structureren van het Inspectie, Test en Onderhoud (ITO) met onze zelfontwikkelde ITO-tool, waardoor we het kwaliteitspeil van uw systemen en installaties waarborgen en u voldoet aan de laatste richtlijnen op gebied van ITO.
  • Wij helpen en begeleiden klanten in de communicatie met overheid en toezichthouders, waar gestructureerd inspectie, test en onderhoud belangrijk is.
  • Een team van zeer ervaren maintenance engineers zorgen voor ITO met visie en nemen de uitvoering van het ITO voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Onze adviesdienst zijn te zien in deze projecten

Oil terminal Amsterdam

Internationale tankterminal krijgt dankzij ZFS hypermoderne brandbeveiliging

Lees meer

Gerelateerde oplossingen in industriële brandbeveiliging

Advisering op het gebied van brandbeveiliging vanuit de (inter)nationale wet- en regelgeving. Ons advies is altijd gericht op praktische haalbaarheid.

ADVIES

Op basis van het advies wordt in de engineeringsfase een ontwerp gemaakt voor het brandbeveiligingsconcept, de systemen en de installaties.

ENGINEERING

Het daadwerkelijk realiseren van de brandbeveiligingsoplossingen. Wij brengen het advies en ontwerp naar een werkend en betrouwbaar systeem.

PROJECTREALISATIE

Informatie aanvragen of direct contact?

Heeft u een vraag over onze producten en diensten?
Bel ons dan op +31 10 44 22 525, stuur een email naar info@zerofiresystems.nl of vul direct onderstaand contactformulier in:

Gecertificeerd onderhoud

ZERO Fire Systems ITO is gecertificeerd conform ISO 9001:2015. Daarnaast is ZERO Fire Systems ITO ook gecertificeerd VBB onderhoudbedrijf, conform de NEN-EN ISO 17065 van het onderhoud van VBB-systemen (Vastopgestelde brandbeheersings- en brandblussystemen). Hiermee heeft ZERO Fire Systems gewaarborgd dat uw bestaande sprinklerinstallatie de beveiliging blijft bieden die men ervan mag verwachten.

CCV